Lördag 9/12 kl. 19.00 | Jag gör vad fan jag vill

Lördag 9/12 kl. 19.00 | Jag gör vad fan jag vill

Leksand, är ni redo?!

Jag gör vad fan jag vill!

- En soloföreställning för kvinnor och extremt modiga män.

Föreställningen ”Jag gör vad fan jag vill” är en humoristiskt, naken och underfundig betraktelse av livets många skeden. Eller som Katrin Sundberg själv säger: ”En skitrolig föreställning om allt jag tänker på.”

Katrin har gjort allt mellan himmel och jord inom nöjesbranschen. På scen, film, i TV, sittande i regissörsstolen och framför mikrofonen i radio. Bland annat.

Mest folkkär blev hon som karaktären Häxan Surtant i SVT, ett program som hyllades stort och dessutom belönades med TV-priset Kristallen.

Med allt det här i bagaget var det hösten 2021 äntligen dags för Katrin att göra det hon verkligen ville, innerst inne, nämligen soloföreställningen ”Jag gör vad fan jag vill”! Föreställningen blev omedelbart en succé när den hade premiär och efter slutsålda föreställningar över hela landet så kommer den äntligen till Leksand!

💡
Köp dina biljetter på Nortic

Kvarvarande biljetter kan köpas på Visir Bio lördag 9/12 kl. 18.00 - 19.00